Trippelsmarrig Kladdkaka

 
 
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret och låt svalna något.
Rör ihop socker och ägg.
Blanda ner de torra ingredienserna, vispa inte då kan kakan bli torr.
Bred ut hälften av smeten i en smörad och bröad form med löstagbar kant.
Klicka ut kolakrämen och toppa med resten av chokladsmeten.
Grädda i ca 20-30 minuter. Som alltid med en kladdkaka så ska den fortfarande var lite lös i mitten när du tar ut den, det stannar tills sig när den svalnar.
Smält chokladen och rör ner ett par dl Rice crispies och bred över den på kladdkakan.
Ställ svalt till servering.
Ser ju inte helt otokigt ut, eller hur?!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0