Black Magic cake
Black Magic cake
400 g socker
220 g mjöl
65 g kakao
2 tsk bakpulver
1- 2 tsk havssalt (jag tycker ju att chokladsmaken blir väldigt mycket godare av lite salt, och 1 tsk flingsalt blir ju inte lika salt som 1 tsk vanligt)
2 ägg
240 ml mjölk
160 ml starkt kaffe
120 ml rapsolja
2 tsk vaniljpulver
Rör ihop socker, mjöl, kakao, bakpulver och salt.
Vispa ner ägg, mjölk, kaffe, olja och vaniljpulver tills allt är ordentligt blandat.
Grädda i form med avtagbara kanter i 30-35 minuter på 175 grader.
Kakan skall vara kladdig innuti.
Servera med grädde och färska bär. Vi tog lite sura, goda vinbär:)
Kommentarer
Postat av: Mita
Men vadå, var receptet slut där??? Vad är det för chokladklet ovanpå kakan då???
Svar:
Tina
Trackback