Tapenadekyckling med pastaälgar - recept

Lägg kycklingfileér i smord ugnsform. Smeta på tapenade, krydda med salt och lite BBQ-krydda. Häll över grädde och kör i ugn på 200 grader i ca 10-15 minuter. Skär i kycklingen för att se om den är klar, INGEN rosa saft!
Tapenade gör jag så här:
Mixar svarta oliver utan kärna tillsammans med olivolja, vitlök, S & P, allt till lagom konsistens och smak.
Koka pasta enligt anvisning på paketet.
Idag körde vi på ekologiska pastaälgar köpta på IKEA:)
Gjorde en sallad på babytomater, lättkokta haricot verts och stekta halloumibitar. Häll gärna över en god vinägrett.
Tadaa! En mycket mumsig rätt. Klar på mindre än en halvtimme, allt som allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0