Äpple och currytorsk med kokt potatis - recept
Bjuder er på ett sista recept innan jag åker till Italia. Gissa om jag ska smarra en massa god mat där;)
Puss å Kram på er så länge! Hörs och ses om drygt en vecka:)
Morsdagstorsk med curry & pressad Blå congo
(fick dessvärre inte tag på det idag så det blev helt vanlig kokt potatis och det funkar oxå)
6 pers
2 krispiga äpplen i små tärningar
2 finhackade gula lökar
4 tsk curry
1 tsk gurkmeja
smör
2 fiskbuljongtärningar
2 ½ dl vatten
5 dl creme fraiche
nymalen svartpeppar
ev salt
Bryn lök och äpple mjuka i smöret tillsammans med curry och gurkmeja.
Tillsätt vatten, buljongtärningar och creme fraiche. Låt puttra några minuter.
Lägg i fisken och puttra ytterligare 5-7 minuter.
Servera tillsammans med kokt pressad Blå congo och en god blandsallad.
Kommentarer
Trackback