Mangokyckling - recept

Här har jag inga mängder så ni får köra "på känn":)
Stek hackad lök och färska skurna champinjoner i smör i stekpanna.
Ta upp dem och stek kyckling i bitar. Salta och peppra. Ta upp kycklingen.
Vipsa ur pannan med kycklingfond och grädde. Strö över brun Maizena och rör ner Mango Chutney. 
Lägg tillbaka kyckling och svamp/lökblandningen och låt puttra tills kycklingen är genomstekt.
Vid servering så strö gärna över hackad persilja för att få lite färg.
(den här skall packas i låda för att tas med till fjällen så dekorationen får vänta..)
Servera med valfritt tillbehör. Sallad, ris, couscous, bulgur, matvete, pasta......

Kommentarer
Postat av: Eva Pettersson

Jättegott blev de. Tack för receptet. Tog lite sambal i också. Må så gott. Kram

Svar: Vad kul att du testade! Vi åt det i Svensta i dagarna nu på lovet och den var god trots att vi "bara" värmde upp den.Kram
Tina

2013-03-08 @ 18:02:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0