Choritzo med rödbetsremoulad & Bakpotatis- recept
Choritzo med rödbetsremoulad & Bakpotatis
6 pers
2 syrliga äpplen
4 dl avrunna rödbetor
3 msk majonäs
2 dl lätt creme fraiche
150 g fetaost
salt
peppar
6-9 choritzokorvar
6 bakpotatisar
Skölj och skrubba potatisen. Pricka hål i skalet med en provnål och lägg dem på ett ugnssäkert fat el långpanna.
Baka på 225 grader ca 50 minuter el tills potatisen är mjuk igenom.
Det går även att baka i mikrovågsugnen.
Ca 2 x 2 minuter beroende på storlek. Vänd den efter halva tiden.
Tärna äpple och rödbetor. Blanda med majonäs, creme fraihe och riven fetaost.
Spara lite till dekoration. Smaka av med S & P.
Stek el grilla korven i halvor.
Kommentarer
Trackback