Stekt korv med grönsaksstuvning och kokt potatis - recept

Så här när vardagen har dragit igång igen så är det gott att äta "vanlig" mat igen.
Vi åt Korv mé peran å grönsaksstuvning idag, mums!
Stuvningen gör jag så här:
Koka frysta sommargrönsaker så de blir mjuka, spara lite av vattnet.
Smält smör i kastrull och vispa ner mjöl.
Fyll på med mjölk(idag hade jag knappt nån mjölk så det blev grädde, gott) till lagom tjock konsistens. Du kan även använda spadet som blev när du kokade grönsakerna.
Krydda med S & VP, riven muskotnöt och grönsaksbuljongtärning.
Koka potatis och steka korv kan ni nog utan beskrivning;)
Rödkålssalladen vi åt till kommer i ett eget inlägg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0