"Pettsons" Rödkålssallad - recept

Evas Goda Kålsallad är värd att dela med sig receptet av, eller hur Eva;)?!
Enligt receptet så river man en 1/2 vitkål tunt, men man kan lika gärna använda röd- el spetskål.
Skiva även 3-4 gröna äpplen, jag tog rött för det var vad som fanns hemma:)
Dressing:
2 dl rapsolja
1 1/2 äppelcidervinäger
1 1/2 gräddmjölk
1 msk senap
drygt 1/2 dl socker
1 1/2 msk Aromat (vi äter ju inte aromat så jag tog italiensk salladskrydda, lite salt och något mer vitlökskrydda istället)
1 tsk vitlökskrydda
Jahapp, här ser man....man ska tydligen bara vispa ihop detta och hälla över salladen....
Jag läste lite dåligt när jag gjorde så jag kokade upp allt! Det gick bra det med, men jag måste nog göra om den igen och göra rätt;) Får skylla på att det var länge sen jag gjorde den.
Kommentarer
Postat av: Eva Pettersson
Kul att du kom ihåg den.Tror den blir bättre med kall dressing. Den är jättegod till julskinka, kanske lite sent men bättre sent än aldrig. Det är ju jag som ska ha träff men det blir tufft nu. Har vattenskada i köket, så hela köksgolvet ska rivas ut. Kanske nån annan kan ta över så länge? Hör med Birgitta vad hon tycker. Hoppas allt är bra med er alla. Vi hörs, kram
Svar:
Tina
Postat av: Eva Pettersson
Förresten, kan du fixa en sån där krydda till mig? Hittar den inte på våran affär.
Trackback