Pasta med sås på Renskav - recept
Pasta med sås på Renskav
6 port
400 g djupfryst renskav
1-2 msk färsk riven pepparrot
250 g djupfrysta champinjoner
1 msk smör
Dela renskaven i bitar. Fräs skav, pepparrot och champinjoner i smör några minuter.
Vitsås
5 msk vetemjöl
7 dl mjölk
1 tsk paprikapulver
1/2 tsk salt
Rör ut mjölet i en del av mjölken. Koka upp resten av mjölken och strila ner redningen(mjöl+mjölkblandningen) under omrörning. Koka på svag värme i 5 minuter.
Tillsätt kött- och svampröran och koka på svag värme i ytterligare ca 10 minuter.
Smaksätt med paprikapulver och salt.
250 g grön bandspagetti
250 g gul bandspagetti
Koka Tagliatelle enligt förpackningen och servera tillsammans med den goda såsen och grönsaker.
Kommentarer
Trackback