Grönsaksgulasch m Pilaffris - recept

Nu gäller det att passa på att äta av alla härliga grönsaker som är i säsong. Härom dagen åt vi Grönsaksgulasch med Pilaffris på Guldkusten. Väldigt gott tyckte både personal och barn!
Inga konstiga ingredienser, bara godsaker.
Som ni ser så stämmer inte mina mängder med receptet...men vi är ju 26 stycken som äter så det blir till att räkna om något.
Receptet är taget ur Vår Kokbok.
I med alla choppade grönsaker i den goda tomatsåsen som puttrat en stund.
Dags för resten.
Pilaffriset gör man på detta viset:
Fräs finhackad gul lök i smör tillsammans med råris eller vanligt långkornigt ris. Häll därefter på vatten och buljongtärning. Låt koka till klart. Mycket gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0