Svamp & köttpasta - recept

Idag åt vi en riktig höjdarlunch på Guldkusten! Jättegott tyckte vi.
Som vanligt har jag inga mått....men det fixar ni;)
Fräs finhackad gul lök i smör tillsammans med svamp. Jag tog rödgul trumpetvamp och taggsvamp som vi hade i frysen sen tidigare i höst. Salta och peppra.
Skär fläskytterfilé i strimlor och fräs dem också. Salta och peppra.
Blanda ihop kött med svamp och häll på så mycket grädde som du vill ha. Smaka av om det behövs mer kryddor.
Koka pasta.
Skölj ruccola och skaka av så mycket vatten som möjligt, använd gärna salladsslunga.
 
När pastan kokat klart så häller du av kokvattnet och blandar ner köttsåsen och ruccola.
Servera direkt! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0