Idag åt vi...

Lax med grönsakscouscous och ingefärsyoghurt på Guldkusten.
Stek laxen i smör så den får fin färg, krydda med S & Citronpeppar. Sänk värmen och låt gå klar.
Krydda med saft från pressad citron, gräslök och ev dill.
Koka upp 3 dl vatten tillsammans med 1 grönsaksbuljongtärning,lägg i 4 dl frysta ärtor/majs/paprika. Låt koka upp igen. Tillsätt 1 msk rapsolja, 1 liten vitlöksklyfta, 3 dl couscous. Lägg på lock och dra åt sidan. Mängden är för 4 portioner.
Blanda matlagningsyoghurt med lite riven ingefära och farinsocker som du serverar till. Fräscht! 
Här är salladsvagnen på väg ut till buffén.

Just nu smyckas den extra mycket av en vacker vårbukett som vi fått från en kollega:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0