...fortsättning på julskinkan:)

Härliga dofter sprider sig i köket när man tar av folien av skinkan. Smaken blir sagolik!
Spadet spar jag i frysen till sås eller soppbas en annan dag. Dopp i gryta är ju annars det man kanske helst använder det till, men vi brukar inte äta det hos oss.
Svålen hänger vi ut till pippisarna:)

Kommentarer
Postat av: Mita

Fast om du köpt rimmad skinka ska du inte ge pippisarna svålen... de klarar inte av saltet...
Kramen!

Svar: Ojdå, det hade jag ingen aning om...fast när jag googlar på det så ser det ut som att det är en myt. Står att de klarar av salt och att de inte äter av det de inte vill el kan äta och att fåglar aldrig törstar ihjäl....ingen aning vad som stämmer. Den får nog hänga kvar ändå:)
Hoppas all snaps och övrig matlagning gått bra i helgen så ni är i fas tills imorgon!! Kram och GOD JUL!
Tina

2012-12-23 @ 16:44:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0