Ni hann inte

Nä, ni hann inte ens hem;)
Ikväll hade vi en liten paus i allt stök inför marknaden. Vi hade bjudit hem våra föräldrar och våra fina grannar som jobbat och hjälpt oss med bygget i somras.Som ett litet men välment Tack för all hjälp så fick de middag och teaterbiljetter. Just nu sitter de och tittar på "Tag det rätta, tag Cloetta".

En underhållande och musikalisk berättarresa genom 50/60-talet

”Plikten framför allt” står det på enkronan och solen lyser över vår kärnfamilj. Pappa får 3 veckors semester med löning och mamma köper nylonstrumpor. Köpefrukt är sällsynt och nymodigheten i kiosken är glassen Top Hat! Snoddas sjunger haderianhadera i folkparkerna. Hagasessorna och lillprinsen pryder tidningssidorna, men den riktige kungen heter Elvis.

Kvinnorna börjar ta sig ton. I Jukeboxen sjunger Lill-Babs ”Mina kärleksbrev dom vill jag ha igen!” Mammor börjar förvärvsarbeta och klassen får sitt första skilsmässobarn. Vår gamla träskola rivs och istället bygger man en i tegel. Vi unga läser Bildjournalen och lyssnar på radio Luxemburg. John Lennon och Yoko Ono uppmanar från tevesängen: Make Love Not War!


De skojade vid middagen om att bilden skulle komma ut på bloggen redan imorgon...men varför vänta tills imorgon?!

Kram på er och hoppas föreställningen var bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0