Ungdomar och tacos

I lördags hade man ordnat en trevlig Tacokväll på bygdegården i byn. Ett 50-tal personer kom för att svulla tacos och lyssna på ett okänt band som skulle spela. 
Mats och Månsson står på tur att fylla sina tallrikar. 
Jodå, det blev lite kvar även efter tonåringarna fyllt sina magar;) 
Bandet som spelade hette "Table of Nations" och var en helt ny konstellation. Det skulle komma en duo men de var sex stycken när de väl kom! Jätteduktiga unga killar som var otroligt musikaliska. Kändes som att vi var på en irländsk pub. 
Här har Pelle och Måns tagit paus i kurragömma-leken för att komma in och digga till Aviciis "Wake me up". Efter lite drygt halva låten gick de över till Eagle Eye Cherrys "Save Tonight" SEN slog dom ihop båda låtarna där en sjöng Avicii och två andra Eagle Eye Cherry! Sååå jäkla bra och proffsigt! 
Namn och nummer har vi såklart tagit för att kunna anlita dem vid tillfälle!!;) 
När vi tre timmar senare kom hem så hade vi åtta tonåringar i vardagsrummet:) framför en skräckfilm. Så mysigt att ha en massa kidz hemma!! Fast lillebröderna hade vi lejt bort till momma & moffa och vi blev förpassade till övervåningen...tills de försvann ut i mörkret för att smyga och skrämma upp varandra. 
Få se...var det så här det såg ut när man var ungkarl, sa Mats:) 
Dagen efter hade vi kvar delar av gänget på frukost:) Men när de satt och tjattrade vid frukostbordet var.... 
...Isak, jag och momma redan i Frösö kyrka. Isak skall konfirmera sig så det är bara till att masa sig iväg till kyrkan ett antal söndagar nu:) Riktigt trevlig högmässa med The Mamas & The Papas- körerna som sjöng och rockade, tyckte jag. 
 

Kommentarer
Postat av: Mita

Ni kör med tacobuffé två lördagar i rad då!
Hoppas ni får skoj på lördag -själv ska jag roa mig med shopping, musikal å hotellmys i storstan! Kramen

Svar: Japp, tur att det är gott;)Hoppas ni får en myspysig helg! Kram
Tina

2013-10-15 @ 17:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0