Middag i kvällssolen

Efter en skön dag på Andersön hamnade dessa gula godingar på grillen. Jag förkokar alltid mina majskolvar innan dom åker på gallret en kort stund för att få en god grillsmak.
Är mycket nöjd med vårt val av grill...En stor cementring fylld med singel som man kan elda i med både ved och kol. Det ryms mat till många och man kan lägga lite åt sidan på varmhållning medan man fräser på det som behöver längre tid på sig att bli klart. Vi har även en liten "ring" där man kan ha Muurikkan igång alldeles intill.
God och vacker timjan från minikrydd-trädgården bredvid grillen. Köttet är fläskkarré på bit som vi skivat och lagt i marinad en stund innan det var dags att grilla.
Olle hjälper till och dukar på vedbacken. Där är det härlig kvällssol och utsikt över fjäll och sjö.
Sådärja, dags att smarra!
Hela ligan samlade igen efter en Yranhelg på spridda håll:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0