En 15-åring i huset:)

Den 4 februari för 15 år sedan såg vår förstfödde son ljuset utanför mammas mage för första gången. Ni som själva har fått den gåvan vet hur det känns...ja alltså att bli mamma & pappa. STORT!
Så här 15 år senare är det stort, iallafall för mig, när det dyker upp ett gäng gängliga tonåringar som vill vara med och äta födelsedagsmiddag med ungefär 1 1/2 timmes varsel:)
Happ, det är bara att micra en till djupfryst fläskfilé och slänga in en påse strips till i ugnen. Olle hade beställt nyårsmaten till födelsedagsmiddag, smördegsinbakad fläskfilé med vitlöksfrästa champinjoner, vitlökssås, bea, sallad och klyftpotatis. Sagt och gjort, det åt Mats och jag tillsammans med Olle,Isak, Julia, Isabelle och "Isse". Jättemysigt!
Snask & Mys framför Tv:n
Idag har vi dukat om för att ta emot nya gratulanter, men först besökte vi Sunne kyrka där konfirmanderna deltog aktivt i söndagsgudstjänsten.
Något motvilligt deltar de med sång och andra inslag. Man kommer ju ihåg själv att det var lite pinsamt att stå där framme. Något jag också kommer ihåg är att vi hade väldigt mycket roligt i konfirmandgruppen. Hoppas Olle också kommer komma ihåg det senare i livet. De var jätteduktiga!!
Nu skall vi ta fram den här smarriga!
Varje år sen Olle var liten så önskar han sig alltid smörgåstårta till sitt födelsedagsfika. Mama likes:)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0