Den kortaste Långfreda´n i historien

Började dagen med lite äggmålning, blir nog mer av det under helgen.
Djup koncentration för att få till färgen som man tänkt sig:)
Pelle visar vilka färger han valt
Måns, moffa å pappa hjälptes åt att steka kolbullar. Blev succé!
Men det gäller att inte ha diskat stekpannan med diskmedel(momma!) för då fastnar smeten...nä, diska ur den med riktigt hett vatten och olja in den till nästa gång.
Fick "finfrämmande"från hufvudstaden av Sussie, Kim, Monica och "Myrra". Och äntligen var det hyfsat varmt så de kunde sitta ute. Som vi har väntat!
Det blev en riktigt hektisk dag med en massa människor som passerade genom cafét och det var som vanligt väldigt trevliga möten:)
Jag hade tänkt skriva en rad och morra lite på den som backade på barnens bandymål så det gick sönder och dessutom åkte utan att säga något om det!! Men så visade det sig att det var moffa.....hade glömt i all kolbullestekning att det stod bakom bilen...
Har lyssnat på den här i Cafét idag! En gammal goding som jag aldrig slutar tycka om. förresten så gäller det hela skivan.
Underbart vårtecken - Tussilago

Lill-Prinsen med en liten söt bukett
Pelle hittade denna fina isskulptur i vårbäcken som fick pryda vårt middagsbord:)
Varför var den här långfreda´n kortare än andra??
Jo, för att den gått i ett från det vi slog upp ögonen fram till det var dags att äta middag. Vi har inte ens hunnit längta efter påskäggen;)
Till middag förresten så passade vi på, när grillen var igång, att helgrilla fläskfilé med pompa å vitlökssås till. Mums!
Tack alla ni som kom idag!

Nu går solen ner vackert bakom våra björkar med skatbon i. Dags att kura ner sig i soffan med ett glas rött och lite gott till:) KramKram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0