IKEA tur & retur

Igår styrde min vän och jag kosan mot Sundsvall och IKEA. Som alltid när vi är ute på äventyr så har vi mycket "prat" att avhandla i bilen så resan ner gick fort. Och som alltid står mat starkt i fokus. Får vi inte föda med jämna mellanrum så blir vi griniga, och griniga vill vi ju inte vara en dag som denna;), så...
here we come!
Började besöket i restaurangen såklart! Laddade med deras kyckling, pommes och bea såklart!
Sedan hade vi ork,en stund...sån här mat står sig inte så länge på innan dippen kommer, fråga oss vi vet! Svajsade runt och tittade på lite av varje och plockade lite av varje, både från köplistan och från "bra-att-ha-listan".
Som tur var så är vi vis av erfarenhet...chokladkakor i väskan när dippen dök upp.
Den här avdelningen gick vi ganska fort förbi.....skulle vi inte ha gjort! Nä, vi skulle ha lagt oss och provat lite olika sängar så vi var utvilade tills det var dags att bege sig mot dansen. Man blir rätt trött både i knopp & kropp av att gå denna ansträngande runda på Ikea.
Nåväl, kunde ju fylla på energikällan igen inne på Birsta City. Blev Nudelwok...gottigotti!
Satt ner en stund efter en runda på butikerna där inne, sedan begav vi oss mot...
...igen, fast denna gång ställde vi in siktet på...
...jaja, vi vet. Man skall inte uppta skötrum eller handikapptoaletten för att byta om i. Men nöden hade ingen lag. Vi klämde in oss i skötrummet och där förvandlade vi oss från trötta flerbarnsmammor som gått en heldag på Ikea till....ja, typ desamma fast med lite mer deo under armarna, lite mer smink i fejset, lite tuffare kläder och cowboydojjorna på plats:)
Nu kunde vi åka mot Parken där
Shake spelade.
Dessa fyra killar levererade riktigt bra musik i fyra timmar med en paus mitt i för vila och fika. Tro det eller ej men vi fikade inget! Var fortfarande mätta efter thaimaten.
Vi orkade dessvärre inte hålla ut till klockan slog 22 och dansen slutade, vi hade ju minst två och en halv timmes bilfärd hem att se fram emot...not.
Väl hemma var vi ju tvungna att lasta in alla saker som inhandlats under dagen.
Sedan skulle hjärnan ställa om sig och stänga av sig för sömn...gick väl sådär. Sov hyfsat gott kan jag säga när klockan ringde 06.30 imorse! Men vad gör väl det när man haft en superskojsig dag tillsammans med en vän:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0