Små, mjuka händer

Tänk vad härligt att få hjälp av ivriga små händer. Bitarna blir verkligen inte lika stora, men dom är skurna med den största noggrannhet en tre åring kan förmå:)
Dagens middag bestod idag av Ugnskorv med lök, curry och härliga svenska höstäpplen. Till det åt vi kokta potatisar,fröblandning(rostade solros-pumpa-melon-kärnor med flingsalt och russin) och rå grön blomkål som äldsta sonen bestämt skulle blandas med Creme fraiche, vitlök och Vegeta-krydda. Åsså gurka förstås!Denna vackra blomkål kommer från Ås Trädgård

Ha en skön kväll!

Tina heter jag!

Jag jobbar till vardags som kock på ett föräldrakooperativ med 20 barn. Jag har under oktober månad bloggat på deras hemsida och fått smak för detta:)
Vill här visa på att det går att göra bra, god och vacker mat till små barn, lika som till oss vuxna. För mig är det en rättighet att alla barn skall få lika gott och lika vackert framdukat som vi vuxna vill ha det!
Jag kommer såklart dela med mig av bitar från mitt privatliv med min underbara familj, man och fyra barn.
Jag har även en cateringfirma och det kommer också synas här, liksom delar från mina upptåg med min vännina som jag har NostalgiDans.se tillsammans med.
Det mesta kommer som ni säkert börjar förstå handla om mat men även annat smått och gott som jag tycker är viktigt eller roligt att få dela med mig av.
VARMT VÄLKOMNA till mig!

RSS 2.0