Tack för den här gången!

Nu har vi gjort säsongens sista helg på "Lilla Soppcafét". Det har varit fantastiskt roligt att få träffa alla som kommit hit! Jag har fått höra så många trevliga små berättelser om allt från hur man gammalt tillbaks använde byggnader som den här, till olika livsöden, till fiskevattnen i Jämtland, till goda recept på mat och bakverk:)
Och så har jag fått ett ansikte på några av er som läser min blogg, jättekul att se att det är en så stor spridning i åldrar:)
Det har varit lugna dagar som idag med endast ett fåtal gäster till dagar då soppa och kakor tagit slut. Men det är ju så det är överhuvudtaget i livet. Ibland så går det upp, ibland så går det ner. Hur som helst så vill jag/vi TACKA alla er som hittat till oss och så önskar vi er såklart Välkomna åter nästa gång vi hittar på något här på gården!
Närmast på tur är CHOKLADPROVNINGEN den 24/4Tinas Praliner från Alsen kommer hit och håller en chokladprovning och berättar om sitt hantverk med pralintillverkning. Vi kommer även den kvällen att få njuta av Eva Timans skönsång.
Vill ni veta mer om pris, tid mm så klicka in under katergorier, Lilla Soppcafét. Där hittar du "En kväll fylld av choklad"
Många har frågat när/om vi öppnar igen i sommar?
Som det ser ut nu så kommer vi ägna den mesta tiden till att renovera "Lo´n", där vi i framtiden kommer ha vår verksamhet, och till att äta solvarma jordgubbar:)
Men man vet aldrig, vi kan få ett infall att fixa nåt tillfälligt...
Det som är inbokat och klart är "Veteranbilsfika" 15/8 och "MC-klubbsfika" 22/8.
Dessa kvällar är alla som vill Välkomna. Vi har då fikaförsäljning och musikunderhållning, så håll utkik när det närmar sig här på bloggen om ni vill veta mer!
Kram på er så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0