Filbröd - recept

Har fått en fråga idag på mitt Filbröd av en ung fin tjej, närmare bestämt Måns gudmors-dotter:).
Självklart så kommer det här:
1 liter fil
1 kg rågsikt
4 dl mörk sirap
4 tsk bikarbonat
2 tsk bakpulver
Ev linfrö/solrosfrö
Blanda allt till en jämn smet. Häll upp i bakplåtspappersklädd långpanna.
Ställ in i kall ugn i 45 minuter på 100 grader. Vrid sedan upp till 150 grader i 30 minuter till.
Vänd upp på galler och låt svalna under bakduk.
Lycka Till Ida;)

Kommentarer
Postat av: Ida genom mamma Monica

Tack snälla du! :)

2012-09-24 @ 11:54:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0