Midsommarfirande 2015 - maten

Underbart att mötas av det här när man kommer hem!
Potatissallad - check
Marinerad Fläskytterfilé med ätbara maskrosor.
Testade att kopiera ett gott tilltugg som vi fick i onsdags när vi var ut med jobbet och åt.
Rundel av rostbröd, en skiva chevré (tog mozzarella till dem som inte åt chevré), snurrade parmaskinka runt och toppade med en kvist timjan. JÄTTEGOTT!
Mamma hade också med sig en massa godsaker, så vi fyllde snabbt bordet.
Klassisk Laxkrans á la Farmor med romsås till. Ett måste på sommaren.
Typ gubbröra med smulad kavring på toppen. 
Ägg & sillar såklart. Och äkta Parmesanost influgen från Reggio Emilia med crema de Balsamico...så gott!
Pappsen fixar med drickat.
Familjen Leonsson kom med ursnygga, goda Äpplemust från IKEA.
LOVE them!...ja, både flaskorna och Leonssons;) 
Populära kycklingklubbor.
Avslut med jordgubbstårta är aldrig fel.
Wasser...
Kaffe i snygga koppar:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0