Kycklingbiffar med persilje- & citronkräm

Kycklingbiffar med persilje- & citronkräm 
4 port
1 dl mjölk
1/2 dl ströbröd
2 krm cayennepeppar
1/2 tsk salt
ca 500 g kycklingfärs (jag köper svenska fileér och kör i matberedaren till ett grovt mos)
1 msk olivolja
lite pressad vitlök
Blanda mjölken med kryddor och ströbröd och låt svälla en stund. Blanda sedan ner kycklingfärsen och forma till 8 biffar.
Bryn biffarna i olivoljan i stekpanna och lägg sedan över dem i ugnsfast form.
Låt gå i ugn på 225 grader i ca 5-10 minuter. (eftersom jag gör större mängder på jobbet så lägger jag dem direkt på plåt med papper och kör dem klara där, funkar finfint)
 
Persilje- & Citronkräm 
1 kruka persilja
1/2 citron, skalet
2 dl smetana
S & P
Hacka persiljan och blanda med citronskal och smetana. 
Smaka av med  S & P.
 
Servera tillsammans med ugnsrostade rotsaker el bulgursallad.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0