Korv med Örtsås

Korv med Örtsås 
4 port
400 g strimlad falukorv
1 hackad purjolök
smör till stekning
2 1/2 dl grönsaksbuljong
1 dl matlagningsgrädde
2 msk dijonsenap
1/2 dl hackade färska örter, basilika, oregano, persilja
salt
peppar
Fräs lök och korv i smör i panna med hög kant. Tillsätt buljong, grädde, senap och örterna.
Låt småputtra ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Servera med ris och sallad.
Våra barn har börjat skriva dagens mat och presentera den för varandra. Sedan står den framme på vår salladsbuffé så man kan läsa igen om man glömt.
Visst är det underbart med barns trevan och vilja att lära sig skriva och förstå bokstäver?! 
Guldmat på Guldfat på Guldstjärnan.
Kastrullen var renskrapad när jag kom tillbaka från min lunchrast, så det var en riktig barnfavvo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0