Fiskpinnar med jasminris...

När du väljer fisk, avsett om det är fisk-fisk eller fiskpinnar, så försök att välja fisk som är fiskat med "omtanke".
Det är viktigare än vi tror att välja rätt. För som sagt, vi vill ju att våra efterlevande skall få äta fisk dom oxå.
Och idag då var det dags för önskemat igen. Det önskades fiskpinnar med jasminris. Och då var det såklart inte några hemgjorda fiskpinnar utan"riktiga";) Men visst känns det sådär att servera FISK där 61 % består av mjöl!! Men det är ok ibland:) 
 
På jobbet steker jag dem alltid i ugnen. Blir dock en något krispigare yta när man steker mindre mängder i stekpanna. 
Känns som en bra lunch ändå med vår salladsbuffé och frukt. Gjorde en typ remouladsås till.
Blandade creme fracihe, majonäs, bostongurka, tomatpuré, vitlök, S & P. 
Idag fick vi även smaka nybakat surdegsbröd till lunchen som vi fick av en ny familj som börjar hos oss till hösten. Jättegott!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0