Nyårsdessert nr 2 - recept

Vi ska smälla i oss två olika desserter ikväll...jag menar, varför nöja sig med en?!
Lemon Posset
ca 4-6 port
Koka upp 3 dl grädde tillsammans med 1 dl socker.
Ta av från plattan och riv ner skal från 1 citron och pressa ner saften från densamma.
Eftersom jag tänker att det skulle vara fint med lite mer gul färg så rörde jag i lite torkade ringblommeblad.
Häll upp i glas och ställ på kylning.
Dekorerade med fler blad och glitterkulor. Man kan även servera med valfria bär.
Pelle testar om tomteblossen håller måttet till kvällen.
Nä, nu ska vi fixa oss iordning det sista för att bege oss till grannarna på kalas:)
Happy New Year!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0