Keso- & Cornflakesbiffar - recept

Keso- & Cornflakesbiffar 
4 pers, ca 8 biffar
 
1 finhackad gul lök
flytande margarin
4 dl finsmulade cornflakes
2 ägg
250 g keso
2 msk vetemjöl
kryddor efter tycke och smak
 
Fräs löken i smör. Lägg därefter löken i en bunke och blanda ner de finkrossade cornflakesen.
Vispa upp äggen och blanda ner dem tillsammans med de andra ingredienserna. Smaka av smeten, alt stek en provbit i stekpanna och smaka av.
Forma biffar och lägg på en bakplåtspapperklädd plåt. 
Stek biffarna gyllenbruna i ca 20 minuter på 225 grader.
Servera med bulgur el matkorn och morotstzatziki.
Jag hade slut på gul lök när jag skulle göra dessa så jag tog en bit purjolök och lite pressad vitlök istället.
Kryddade med salt, svartpeppar, Vegeta och timjan.

Både personal och barn åt bra och tyckte det var gott:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0