Jordgubbspaj - recept


Tillsammans med en gammal god vän och hennes barn avnjöt vi Jordgubbspaj med marsánsås härom dagen.
Vet inte om jag skrivit in nåt pajrecept förut...men här kommer iallafall mitt favorit"crunch"recept.
Färska skivade/hela/mosade jordgubbar(jag tog frysta mosade från ifjol)
125 gr smält smör
2,25 dl vetemjöl
2,25 dl havregryn
nästan 1 dl strösocker
lite vanlijsocker
Blanda allt och smula över bären(går ju såklart att använda vilka bär som helst)
Pudra över lite kardemumma, det blir mumma!
Kör i ugn på ca 200 grader tills det är gyllenbrunt. Gör valfri marsánsås till. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0