Laxiga skatter -recept

Idag gjorde jag Lax i foliepaket som verkligen gick hem hos barnen, var nästan inga rester till hönorna!
Smöra lite i mitten av ett folieark. Lägg på en lagom näve frysta Asia Wok-grönsaker, ringla över lite mango chutney, lägg på en lagom stor laxbit, salta, ringla över lite mer mango chutney. Knyckla ihop folien så det inte kan rinna ut.

Foliepaket i långa rader på jobbet:)
Lägg paketen/skatterna på en ugnsplåt/form och kör i ugnen. 225 grader i allt från 12- 20 minuter, beroende på hur tinad fisken är. Öppna och checka av mellan varven så ser du när den är klar.
Vi åt kokt potatis till. På receptet skulle man pressa potatisen och blanda med lite creme fraiche. Är säkert jättegott!
Gjorde Vitlöksfrästa Champinjoner till, mums!
I med en rejäl klick riktigt smör och pressad vitlök i pannan, hetta upp ordentligt, i med svampen och låt fräsa tills de är klara.Ha koll på värmen så inte det bränns...fast det ska man ju alltid...
Hade kostat på lite extra och köpt fina solrosskott som jag tänkte blanda med svampen så det såg lite roligare ut. Gissa var dom hamnade?! Jo, i hönskomposten...dom var helt mögliga! Köpte dem i onsdags, har stått i kylen sen dess och datumet går ut imorgon. Sånt blir jag så j---a sur över, ursäkta språket!
Men men, det var lunchen det. Nu skall vi packa in oss i bilen för att äta en smarrig sopp-After Work hos goda vänner som varit bortresta i tre månader. Ska bli såå kul att träffa dem igen och få höra om deras vistelse i Indien!
Trevlig helg på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0