Apelsinfisk - recept

Apelsinfisk stod på lunchmenyn igår på Guldkusten.
Egentligen kan man förenkla det så här:
Gör en vanlig vit sås(ganska tjock eftersom man späder med fiskspadet sen) med pressad apelsin,rivet skal från apelsin och krydda med dragon. Åsså S & P förståss.
Sjud torsk i kastrull eller i bleck i ugn. Häll lite av fiskspadet i såsen. Häll såsen över fisken och servera med ris eller kokt potatis.
Det här passade inte riktigt min smak men det passade andras:)
Gör gärna dessa till, jag har inte gjort dem på väääldigt länge men fick inspiration av en som gjort dem i förrgår.
Fräs morotsslantar i mycket smör, vitlök, ingefära och lite citron. Ev S & P och lite persilja som dekoration.
Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0