Sköna söndag

Har haft en härlig söndag där det rymts både fikamys, "jobb" och kyrkobesök.
Passade på att fika ute när solen tittade fram.
Här tittar Måns fram:)
Hönsen vill gärna vara med när vi fikar, alltid bjuds det på något gott.
Den här tuppen är förresten till salu för en väldigt billig peng. Vi har nämligen för många tuppar i förhållande till antalet hönor, och istället för att avliva den så vill vi försöka sälja/skänka bort honom. Han är en treårig Hedemorakille som är snäll och trevlig. Är du intresserad så maila, ring(070/6440725) eller skriv en kommentar här. Nu är han såld!
Måns tränar att cykla på sin prickiga cykel.
Har även lagt ner en del jobb idag på att röja på vår loppis, eller fd loppis. Imorgon ska jag ringa till Pingstkyrkan så de kan komma och hämta massor av saker som vi inte skall ha kvar. Det blev bara några få lådor med pryttlar kvar och lite möbler förstås. Kommer lägga ut dem här och på Blocket så snart jag hinner. Eftersom vi ska börja renovera på "Lon" så snart vi kan så behöver vi ha någonstans att förvara alla sakerna som står där, och då får dom hamna här inne. Tur att vi har så många utrymmen att stoppa saker på;) hur skulle "ekorr-Tina" annars kunna samla på sig en massa bra att ha saker?! Gjorde några fynd på blocket i helgen som jag hämtade i lördags. Två fåtöljer, ett bord,en kyl och två fina gamla fönster. Allt bara väntar på att få komma till användning i vårt blivande "Café"...
Avslutade dagen med ett besök i Hornsbergskyrkan där det var ungdomsmässa med Frösö Gospel som sjöng. Tur att vi har en konfirmand i familjen så det blir några kyrkobesök, är riktigt mysigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0