SORTIMENT i Kakbua!

ÖPPETTIDER:
SÖNDAG 4/12 klockan 12-17
SÖNDAG 11/12 klockan 12-17
Här kommer jag eftersom lägga in bilder på det vi kommer sälja på andra och tredje advent i Kakbua. Så titta in här(på just det här inlägget!) lite då och då framöver då det kommer nya godsaker var och varannan dag så du vet vad du kan handla när vi öppnar!
Kakbua är precis som det låter- kak/pryl-försäljning ute i bua/bryggstun. Jag har ingen fikaförsäljning utan kommer bjuda på lite hemgjord glögg och pepparkakor medan ni strosar runt och väljer ut vilka små kakor ni skall ta med hem. 
Kakor och godis kommer vara förpackat i fina påsar el dylikt med ett tiotal i varje.
Jag bakar med riktigt smör(förutom några sorter som är mjölkfria) och mestadels ekologiska råvaror.
Vi kan endast ta emot kontant betalning!
Varmt VÄLKOMNA till KAKBUA!

Mammas frasiga, fantastiskt goda rullrån

Granar på plats

Rönnbärsgirlanger

Nougat & Marsipanrutor

Marsipankulor med polkakross

Passionsfruktstryffel
POLKADRÖMMAR

Tovade figurer, gjorda av Isak!

TUNNBRÖD

VÄGGLJUSSTAKAR

Ingen jul utan POLKAGRISAR!

FARMORS DIKTHÄFTE

AMATÖRTAVLOR

NÖTSTRUTAR - blandade nötter med julsmaker

ÄPPELMOS

Finfin mat till pippifåglarna:)

DEKORATIONSSLINGOR - gjorda av värmeljushållare

JULSTJÄRNOR

SMÖRRINGAR

PAULINABRÖD

CHOKLADSKEDAR -  stoppa ner i en kopp het mjölk eller kaffe, rör om tills chokladen smält. NJUT!

VIT med polkagris, MÖRK med mint och hasselnöt, MÖRK med kaffebönor

SAFFRANSSNITT

PEPARKAKSGROTTOR med lingon

ISAKs CORNFLAKESDRÖMMAR

NYGÅRDENS EKOMÜSLI med kanel,aprikos,russin och melonkärnor

NOUGATKAKOR

DUMLEKAKOR

MOSTERS DAIMKAKOR

KRETSLOPPSHUSETS COOKIES

JÄMTLANDSKAKOR

PYTTISAR - små tunt skurna franska pepparkakor, jättegoda med mögelost på!
Ekologisk kanelMÜSLI med tranbär

Godaste CHOKLADKOLAN (kommer säljas så här på fat)
MÜSLI & HONUNGSRUTOR

CHOKLAD & LAKRITSRUTOR

STJÄRNOR i olika storlekar

LJUSKRONOR

LJUSSTAKAR

Fler LJUSSTAKAR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0