Från jord till bord...

(Mer från GK!)...eller iallafall från kyl och skafferi till mun:)
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail

Idag åt vi Elis våfflor med grädde och jordgubbssylt.

Jag skulle väl ljuga om jag sa att det här är en favorit till mig, inte när man stekt 50 våfflor och lagt på hög i ugnen och de är mjuka och sega...fast när man får dem nygräddade, frasiga och härliga uppe i Långbuan med getterna som sällskap, då är det mums!

Men barnen åt för glatta livet, tom så de ej orkade frukt efteråt:)

 

Måste visa vilken härlig äppelmos de fick till gröten imorse, mos från Axels äpplen som hans mormor gjort, Tack så hjärtans!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0